DSQUARED2 Green Wood EdT

DSQUARED2 Green Wood EdT

DSQUARED2 Green Wood EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DSQUARED2 Green Wood EdT - popis produktu

Toaletní voda DSQUARED2 Green Wood EdT:Zajímáte-li se o pánské vůně, doporučíme vám toaletní vodu Dsquared2. Pánská toaletní voda Dsquared2 vás bude doprovázet při každém náročném úkolu. Čistá, svěží a nekomplikovaná je tato aromatická vůně, která vynikne zejména u aktivních jedinců, jež se spontánně pouští do nových zážitků, odkud se vrátí silnější a novou čerstvou energií. Představte svou osobnost světu pomocí toaletní vody Dsquared2, která má smyslnou životní kompozici. Klíčové vlastnosti toaletní vody DSQUARED2 Green Wood EdT Toaletní voda Dsquared2 kombinuje pánské tóny vůní Hlavní složku tvoří aromatická kombinace vonných tónů Užijte si naplno této vůně, ať už se vydáte kamkoliv Toaletní voda Dsquared2 přináší specifickou vůni Proměňte svůj běžný den v nezapomenutelné zážitky plné emocí s toaletní vodou Dsquared2. Hlavní aromatická vůně promění váš běžný den v nezapomenutelné zážitky plné emocí. Tato toaletní voda je vhodná jak do práce, tak i pro speciální příležitosti. Doprovodí vás na první rande, party u přátel nebo pracovní schůzku.

Produkt DSQUARED2 Green Wood EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Dsquared2, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dsquared2 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DSQUARED2 Green Wood EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Dsquared2, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DSQUARED2 Green Wood EdT - parametry produktu

DSQUARED2 Green Wood EdT - historie ceny a dostupnosti

DSQUARED2 Green Wood EdT - další zajímavé produkty

DSQUARED2 Green Wood EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?