CHANEL Allure Homme Sport EdT

CHANEL Allure Homme Sport EdT

CHANEL Allure Homme Sport EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Allure Homme Sport EdT - popis produktu

Toaletní voda CHANEL Allure Homme Sport EdT: Pánská toaletní voda CHANEL Allure Homme Sport, která je specifická originální dřevito-ovocnou vůní. CHANEL Allure Homme Sport EDT s rozprašovačem o objemu 100 ml je vhodná pro každého moderního, sportovně založeného muže. S toaletní vodou CHANEL z vás bude vyzařovat energie za všech okolností. Nechte na své smysly působit svěží kompozicí mandarinky s pomeranče. V samotném kořenitém srdci vůně na vás čeká cedr, neroli a černý madagaskarský pepř. Toaletní voda je v neposlední řadě charakteristická vůní vanilky. Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody CHANEL Allure Homme SportPánská toaletní voda EDT s rozprašovačemVůně Chanel je vhodná pro aktivní mužeOslnivé propojení ovocné a dřevité vůněSkvělý dárek pro mužeHlava: aldehydy, mandarinka, mořské tóny, pomerančZáklad: cedr, neroli, pepřSrdce: ambra, bílé pižmo, elemi, tonka fazole, vanilka, vetiver

Produkt CHANEL Allure Homme Sport EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Allure Homme Sport EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

CHANEL Allure Homme Sport EdT - parametry produktu

CHANEL Allure Homme Sport EdT - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Allure Homme Sport EdT - další zajímavé produkty

CHANEL Allure Homme Sport EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?