SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - popis produktu

Toaletní voda SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT:Pokud jste zvyklí na pánské vůně, potom byste měli vyzkoušet toaletní vodu SALVATORE FERRAGAMO. Pánská toaletní voda SALVATORE FERRAGAMO vám dodá potřebnou dávku sebevědomí pro každý perný den. Květinová vůně je stálicí mezi toaletními vodami již od nepaměti. Vůně se bude vyjímat na všech romantických duších obzvláště v letních dnech. Projděte se lesní cestou světa kouzelné a nezaměnitelné dřevité vůně. Svěžest, síla, jemnost a přesvědčivá výdrž patří k jejím hlavním přednostem. Sáhněte po toaletní vodě SALVATORE FERRAGAMO, se kterou nikdy nezůstanete bez povšimnutí. Klíčové vlastnosti toaletní vody SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT Toaletní voda SALVATORE FERRAGAMO obsahuje především pánské složky vůní Hlavní složku tvoří květinová kombinace vonných tónů Výrazným doplňkem je také vedlejší dřevitá kombinace vonných tónů Podvolte se jejím vonným složkám, kterými je třeba černý rybíz Potěší vás původ italské toaletní vody SALVATORE FERRAGAMO Odhalte správnou příležitost k použití této vůni Toaletní voda SALVATORE FERRAGAMO se může pochlubit jedinečnou vůní Proměňte svůj běžný den v nezapomenutelné zážitky plné emocí s toaletní vodou SALVATORE FERRAGAMO. Hlavní květinová a vedlejší dřevitá vůně na vás okamžitě zapůsobí pečlivě vybíranými ingrediencemi. Zatímco budete omámení působením nevtíravé vůně, osvěžující akordy vonných složek, konkrétně černý rybíz, představují unikátní způsob, jak si navrátit vzpomínky. Vkusný flakon italské toaletní vody SALVATORE FERRAGAMO v sobě ukrývá moc energie a smyslnosti, o kterou se s vámi kdykoliv podělí. Tato toaletní voda je vhodná jak do práce, tak i pro speciální příležitosti. Určitě s ní uděláte dojem na první schůzce, při romantickém večeru nebo na divoké party.

Produkt SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Salvatore Ferragamo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Salvatore Ferragamo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Salvatore Ferragamo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - parametry produktu

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - historie ceny a dostupnosti

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - další zajímavé produkty

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?