LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham

LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham

LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham - popis produktu

Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham Jednoduchá a praktická sada odkládacích stolků Paxley úžasně doplní prostor v jídelně nebo obývacím pokoji. Svými kompaktními rozměry ji využijete tam, kde je vzácný každý centimetr volného místa. Vyrobena je z masivního dřeva Sheesham. Jedná se o dřevo tropického listnatého stromu, které se vyznačuje nádhernou texturou a kterému se někdy říká i palisandr. Kvalitní materiály zvýrazní jeho eleganci. Stolní deska je ideální pro umístění nápojů, časopisů nebo jiných doplňků. Své místo najde při sedačce, křesle, ale také samostatně jako dekorace. Díky řemeslnému zpracování a krásné struktuře dřeva je každý kus nábytku jedinečný a odlišný od ostatních. Paxley jednoduše předčí všechna vaše očekávání. Rozměr - velký stolek: 45cm x 50cm x 45cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 40cm x 42cm x 42cm (š x v x h)Rozměr - velký podnos: 41cm x 5cm x 41cm (š x v x h)Rozměr - malý podnos: 36cm x 5cm x 38cm (š x v x h)Materiál: lakované dřevo Sheesham - indický palisandr, kovBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt se nachází v kategorii Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham lze nalézt mezi produkty ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka45 cm
Šířka45 cm
Výška50 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Sada odkládacích stolků Paxley 45 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?