LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham

LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham

LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham - popis produktu

Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham Kompaktní odkládací stolek Louis je praktickým doplňkem do vašeho obývacího pokoje i ložnice. Díky němu budete mít vždy vše po ruce a doma si vychutnáte dokonalé pohodlí. Vyroben je z masivního dřeva sheesham - indický palisandr, jehož přírodní vzhled podtrhuje lakovaná úprava. Její zásluhou vynikne nádherná struktura materiálu. Stolová deska nabízí dostatek prostoru pro časopisy, občerstvení a jiné drobnosti. Můžete jej umístit vedle sedačky jako doplněk ke konferenčnímu stolku nebo v ložnici jako noční stolek. Nadčasový stolek snadno zkombinujete se širokou škálou doplňků a nábytku. Odkládací stolek Louis je klasický jednoduchý model, který se vejde do každé místnosti. Rozměr: 40cm x 40cm x 40cm (š x v x h)Materiál: masivně lakované dřevo Sheesham - indický palisandrBarva: přírodní hnědá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost10 kg
Délka40 cm
Šířka40 cm
Výška40 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový odkládací stolek Louis 40 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?