LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham

LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham

LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham - popis produktu

Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham Kompaktní odkládací stolek Louis dodá vašemu obývacímu pokoji jednoduchý, ale zároveň stylový design. Design a funkčnost jsou u tohoto elegantního stolku na prvním místě. Působivý vzhled získal díky dřevu z indického palisandru, které má výraznou kresbu a strukturu. Stolová deska a dvě speciální přihrádky nabízí dostatek úložného prostoru pro časopisy, občerstvení a jiné drobnosti. Ať už jako praktický odkládací stolek, přírodní dekorativní prvek nebo minimalistická police: jedinečný kus nábytku můžete prezentovat a využít mnoha způsoby. Nadčasový stolek snadno zkombinujete se širokou škálou doplňků a nábytku. Univerzální odkládací stolek Louis bude vždy přínosem pro váš interiér. Rozměr: 43cm x 43cm x 30cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo Sheesham - indický palisandrBarva: přírodní hnědá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost11 kg
Délka43 cm
Šířka30 cm
Výška43 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový odkládací stolek Louis 43 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?