LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub - popis produktu

Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub Jednoduchá a praktická sada odkládacích stolků Latrisha výborně doplní moderní i klasické interiéry obývacích pokojů. Dvě různé velikosti stolů lze částečně zasunout pod sebe, čímž můžete v případě potřeby ušetřit prostor. Zajímavým rysem této sady je její kulatá deska z kvalitního opracovaného dřeva v dubovém vzhledu. Barevná kombinace pozvedne design vašeho obývacího pokoje na vyšší úroveň. Podstavu stolku tvoří černý kovový rám, který bude ideálním doplňkem do vašeho příbytku. Díky nadčasovému designu zakomponujete stolky do různých stylů interiéru. Duo Latrisha jednoduše předčí všechna vaše očekávání. Rozměr - velký stolek: 45cm x 40cm x 45cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 35cm x 35cm x 35cm (š x v x h)Materiál: dřevěný materiál - vzor divoký dub, kovMax. nosnost: 20kgBarva: černá, přírodní hnědá

Produkt LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je MDF, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub lze nalézt mezi produkty ve skupině Sady stolků, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub - parametry produktu

Hmotnost6 kg
Délka45 cm
Šířka45 cm
Výška40 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub - historie ceny a dostupnosti

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub - další zajímavé produkty

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor divoký dub - jak nakoupit nejvýhodnější?