LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango

LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango

LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 949 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango - popis produktu

Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango Stylový odkládací stolek Desmond je univerzální nábytek, který spojuje nadčasový design a praktickou funkcionalitu. Kulatá stolová deska z krásného mangového dřeva stojí na 3 černých kuželovitých nohách. Zásluhou jejich designu získává stolek retro vzhled, jejich černá barva tvoří harmonický kontrast k barvě dřeva. Příruční stolek můžete použít k rozšíření úložného prostoru v obýváku. Dokonalý vzhled získáte kombinací stolku v menší verzi. Krásně vynikne také jako noční stolek v ložnici či dekorace v pracovně. Desmond rozzáří svým designem prostor každého interiéru a je připraven být vám vždy po ruce. Rozměr: 45cm x 54cm x 45cm (š x v x h)Stolní nohy: 2,5cm x 2,5cmPrůměr odkládací plochy: 33cmMateriál: masivní dřevo mango, kovBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě c6a27e, je vyroben z materiálu Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě c6a27e, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango - parametry produktu

Hmotnost5 kg
Délka48 cm
Šířka48 cm
Výška52 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieKonferenční stolky, Mango, Odkládací stolky
ZnačkaLuxD
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango - další zajímavé produkty

LuxD Designový odkládací stolek Desmond 45 cm mango - jak nakoupit nejvýhodnější?