LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham

LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham

LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham - popis produktu

Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham Designový odkládací stolek Marconi vyrobený ze dřeva Sheesham zaujme extravagantním tvarem. Odkládací stůl je stabilní na jakémkoli povrchu a díky svému neobvyklému designu přitahuje pozornost všech. Kombinace dřeva a kovu s extravagantním designem vyzařují přirozený vkus, který můžete integrovat do každého interiéru. Příruční stolek můžete použít k rozšíření úložného prostoru v obýváku. Krásně vynikne také jako noční stolek v ložnici či dekorace v pracovně. Marconi rozzáří svým designem prostor každého moderně zařízeného obývacího pokoje a je připraven být vám vždy po ruce. Rozměr: 30cm x 60cm x 45cm (š x v x h)Materiál: lakované dřevo Sheesham - indický palisandr, kovRozměr nohou: 2,5cm x 2,5cmMax. nosnost: 20kgBarva: černá, přírodní hnědá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost8 kg
Délka30 cm
Šířka45 cm
Výška60 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový odkládací stolek Marconi 30 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?