LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor - popis produktu

Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor Sada odkládacích stolků Latrisha vytvoří okouzlující akcent ve vašem obývacím pokoji. Dvě různé velikosti stolů lze částečně zasunout pod sebe, čímž můžete v případě potřeby ušetřit prostor. Zajímavým rysem této sady je její kulatá deska z kvalitního opracovaného dřeva v mramorovém vzhledu. Četné prvky mramoru se navzájem prolínají jako jemné vlny, výsledkem je vzor, který činí každou sadu originální. Podstavu stolku tvoří černý kovový rám, který bude ideálním doplňkem do vašeho příbytku. Díky nadčasovému designu zakomponujete stolky do různých stylů interiéru. Nadčasové duo Latrisha obohatí každý interiér. Rozměr - velký stolek: 45cm x 40cm x 45cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 35cm x 35cm x 35cm (š x v x h)Materiál: dřevěný materiál - vzor mramor, kovMax. nosnost: 20kgBarva: černá

Produkt LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 000000, je vyroben z materiálu Kovové v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 000000, materiálové provedení je Kovové, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor patří do skupiny produktů Sady stolků, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 000000, materiálové složení Kovové v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor - parametry produktu

Hmotnost6 kg
Délka45 cm
Šířka45 cm
Výška40 cm
MateriálKovové
Barva000000
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaLuxD
Barva000000
MateriálKovové
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor - historie ceny a dostupnosti

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor - další zajímavé produkty

LuxD Sada kulatých odkládacích stolků Latrisha vzor černý mramor - jak nakoupit nejvýhodnější?