LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice

LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice

LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice - popis produktu

Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice Jednoduchá a nenáročná sada odkládacích stolků Falco úžasně doplní prostor v jídelně nebo obývacím pokoji. Svými rozměry se vejde i do menšího interiéru místnosti a přitom nabízí řadu praktických funkcí. Sadu zdobí různé stolní desky z mangového dřeva a břidlicové dýhy, které splývají s černými kovovými rámy. Dvě různé velikosti stolů lze částečně zasunout pod sebe, čímž můžete v případě potřeby ušetřit prostor. Stolní desky jsou ideální pro umístění nápojů, časopisů nebo jiných doplňků. Své místo najde při sedačce, křesle, ale také samostatně jako dekorace. Obohaťte svůj obývací pokoj o stylovou sadu odkládacích stolků Falco. Rozměr - velký stolek: 40cm x 44cm x 40cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 35cm x 36cm x 35cm (š x v x h)Materiál: dřevo mango, břidlicová dýha, kovBarva: přírodní hnědá, antracitová, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice patří do skupiny produktů Sady stolků, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice - parametry produktu

Hmotnost12 kg
Délka40 cm
Šířka40 cm
Výška44 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Mango, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice - historie ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice - další zajímavé produkty

LuxD Sada odkládacích stolků Falco mango - břidlice - jak nakoupit nejvýhodnější?