LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan

LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan

LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan - popis produktu

Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan Jednoduchá a praktická sada odkládacích stolků Maille výborně doplní moderní i klasické interiéry obývacích pokojů. Dvě různé velikosti stolů lze částečně zasunout pod sebe, čímž můžete v případě potřeby ušetřit prostor. Stolky jsou vyrobeny z kvalitního opracovaného dřeva v elegantním, černém jasanovém vzhledu a kovu, díky čemuž jsou mimořádně pevné a stabilní. Desky stolků poskytují stabilní a bezpečný povrch pro odkládání nápojů, jídla a jiných doplňků. Nadčasová barevná kombinace harmonicky zapadne do různých interiérových stylů. Obzvláště harmonicky vynikne s doplňky ze stejnojmenné série. Maille jednoduše předčí všechna vaše očekávání. Rozměr - velký stolek: 50cm x 45cm x 50cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 40cm x 40cm x 40cm (š x v x h)Materiál: dřevěný materiál - vzor jasan, kovTloušťka stolové desky: 12mmRozměr nohou: 1,5cm x 1,5cmMax. nosnost stolu: 10kgBarva: černá

Tento produkt se nachází v kategorii Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 000000, je vyroben z materiálu kov, MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan lze nalézt mezi produkty ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 000000, materiálové provedení je kov, MDF, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan - parametry produktu

Hmotnost7 kg
Délka50 cm
Šířka50 cm
Výška45 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov, MDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan - historie ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan - další zajímavé produkty

LuxD Sada odkládacích stolků Maille 50 cm černý jasan - jak nakoupit nejvýhodnější?