LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango

LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango

LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 059 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango - popis produktu

Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango Designový masivní odkládací stolek vyrobený z mangového dřeva zaujme extravagantním tvarem. Stůl Adalet je stabilní na jakémkoli povrchu a díky svému neobvyklému designu přitahuje pozornost všech. Výhodou stolku je, že si ho můžete postavit i na výšku i na šířku. Přirozenost a robustnost v kombinaci s extravagantním designem vyzařují přirozený vkus, který můžete integrovat do každého interiéru. Rozměr: 45cm x 60cm x 30cm (š x v x h)Tloušťka stolové desky: 5cmBarva: přírodní hnědáMateriál: masivní lakované mangové dřevo Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango - parametry produktu

Hmotnost5 kg
Délka45 cm
Šířka30 cm
Výška60 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Mango, Odkládací stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango - další zajímavé produkty

LuxD Odkládací stolek Adalet Z 45 cm Mango - jak nakoupit nejvýhodnější?