LANVIN Rumeur 2 Rose EdP

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - popis produktu

Parfémovaná voda LANVIN Rumeur 2 Rose EdP:Láká vás pořídit si parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? LANVIN Rumeur 2 Rose EdP nabízí dokonalou vůni pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní složkou květinová příměs, ve které nechybí tóny růží, jasmínu nebo i fialky. Důležitou součástí parfémované vody je také vedlejší vůně ovoce, takže je s ní spojeno sladké aroma plodů jako jablka, meruněk či černého rybízu. S touto parfémovanou vodou zazáříte především v letních dnech. LANVIN Rumeur 2 Rose EdP pochází z Francie. Podstatné přednosti parfémované vody LANVIN Rumeur 2 Rose EdP Parfémovaná voda vhodná pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně LANVIN Rumeur 2 Rose EdP: ovocná Zemí původu je Francie Informace o výrobci LANVIN Parfémy Lanvin pochází od Pařížanky Jeanne-Marie Lanvin a tak v sobě mají dávku francouzské elegance. Již od roku 1024 je možné si vybrat dámský nebo pánský parfém Lanvin. Ženám se bude líbit pro svou něžnost, mužům zase pro jeho sílu. Zajímat vás bude hned po prvním přivonění, a to díky luxusu, nadčasovosti a svěžesti, kterou tato značka poskytuje.

Produkt LANVIN Rumeur 2 Rose EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Lanvin, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LANVIN Rumeur 2 Rose EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - parametry produktu

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - historie ceny a dostupnosti

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - další zajímavé produkty

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?