LANVIN Éclat De Nuit EdP

LANVIN Éclat De Nuit EdP

LANVIN Éclat De Nuit EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 689 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LANVIN Éclat De Nuit EdP - popis produktu

Parfémovaná voda LANVIN Éclat De Nuit EdP:Chcete si pořídit parfémovanou vodu, kterou už nebudete chtít vyměnit za jinou? LANVIN Éclat De Nuit EdP je neobyčejná vůně ideální pro ženy. Srdcem této parfémované vody je květinová příměs, která obsahuje především tóny jasmínu, růží nebo fialky. Pro parfémovanou vodu je klíčovou složkou také vedlejší vůně ovoce, jež se neobejde bez sladkého aroma různých plodů. Parfémovaná voda byla navržena pro běžné dny, nejlépe ale sedí během letních dní. LANVIN Éclat De Nuit EdP je originálně z Francie. Významné vlastnosti parfémované vody LANVIN Éclat De Nuit EdP Parfémovaná voda ideální pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně LANVIN Éclat De Nuit EdP: ovocná Parfémovaná voda vznikla ve Francii Informace o značce LANVIN Parfémy Lanvin vznikly díky Pařížance Jeanne-Marie Lanvin a díky tomu se chlubí francouzskou elegancí. Dámské i pánské vůně Lanvin vznikají od roku 1924. Dodají ženám potřebnou něžnost a mužům skutečnou sílu. Už při prvním přivonění si vás získá luxusem, nadčasovostí a svěžestí, která je pro tuto značku příznačná.

Produkt LANVIN Éclat De Nuit EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Lanvin, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LANVIN Éclat De Nuit EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

LANVIN Éclat De Nuit EdP - parametry produktu

LANVIN Éclat De Nuit EdP - historie ceny a dostupnosti

LANVIN Éclat De Nuit EdP - další zajímavé produkty

LANVIN Éclat De Nuit EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?