LANVIN Jeanne Lanvin EdP

LANVIN Jeanne Lanvin EdP

LANVIN Jeanne Lanvin EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 456 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - popis produktu

Parfémovaná voda LANVIN Jeanne Lanvin EdP:Láká vás pořídit si parfémovanou vodu, kterou už nebudete chtít vyměnit za jinou? LANVIN Jeanne Lanvin EdP nabízí vůni přizpůsobenou pro ženy. Primární složkou této parfémované vody je květinová příměs, jejíž jádrem jsou tóny jasmínu, růží či fialky. Parfémovaná voda je dotažena k dokonalosti vůní ovoce, takže vyniká i sladkým arometem z meruněk, jablka, černého rybízu apod. Tato parfémovaná voda se hodí pro osvěžení během běžných dní, nejlépe ale sedí během letních dní. LANVIN Jeanne Lanvin EdP je původem z Francie. Základní parametry parfémované vody LANVIN Jeanne Lanvin EdP Parfémovaná voda přizpůsobena ženám Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně LANVIN Jeanne Lanvin EdP: ovocná Zemí původu je Francie Informace o značce LANVIN Parfémy Lanvin pochází od Pařížanky Jeanne-Marie Lanvin a díky tomu se postará o dotek francouzské elegance. Dámské i pánské vůně Lanvin patří mezi oblíbené již od roku 1924. U žen podpoří něžnost a u mužů sílu. Už při prvním přivonění si vás získá luxusem, nadčasovostí a svěžestí, která je pro tuto značku typická.

Produkt LANVIN Jeanne Lanvin EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Lanvin, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LANVIN Jeanne Lanvin EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Lanvin v nabídce e-shopu Alza.cz.

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - parametry produktu

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - historie ceny a dostupnosti

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - další zajímavé produkty

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?