ISSORIA LILIAR 50ml

ISSORIA LILIAR 50ml

ISSORIA LILIAR 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 508 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA LILIAR 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Chance od Chanel tak se Vám tato vůně bude líbit„Nepodléhám změnám času a moje krása nikdy nevybledne.“Nadčasová krása, přesně tato slova Vás vystihují. Za každých okolností si zachováváte svou ženskost a nezaměnitelný půvab. Váš klasický styl s jemnými moderními prvky je inspirující a velmi přitažlivý. Jste žena, která nepodléhá změnám času, mladá, krásná a šarmantní navždy.ISSORIA LILIAR je nadčasová vůně, která nikdy neomrzí, díky jejímu neustále měnícímu se aroma. Chvíli citrusová, chvíli květinová, dřevitá či kořeněná? Tyto všechny přívlastky má jedinečná a okouzlující vůně ISSORIA LILIAR. Citrusové tóny jsou protkány smyslnou květinovou vůní růže a hyacintu. Výrazné dřevitě-kořeněné pačuli je ústředním motivem tohoto parfému. Díky tónům pačuli, růžového pepře a vetiveru je tato vůně intenzivní, dlouhotrvající a přece svěží, s mladistvou energií.ISSORIA LILIAR je vůně, která nepodléhá změnám času, stejně jako její nositelka.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA LILIAR 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA LILIAR 50ml - parametry produktu

ISSORIA LILIAR 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA LILIAR 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA LILIAR 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?