ISSORIA FORSES 50ml

ISSORIA FORSES 50ml

ISSORIA FORSES 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA FORSES 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Legend od Montblanc tak se Vám tato vůně bude líbit'Vnitřní síla a odhodlání jsou tajemstvím mého úspěchu. Neztrácím víru v sebe a nezaleknu se žádné výzvy, jen tak dosáhnu toho, po čem toužím.'Cílevědomý muž s pevným charakterem, na kterého se lze spolehnout za všech okolností. Jste to Vy, muž, který zná všechny své silné, ale i slabé stránky a je odhodlán na sobě pracovat, aby mohl žít život podle vlastních představ, život pestrý, intenzivní a plný nezapomenutelných zážitků. Dobrodružství, ale i teplo rodinného krbu, nespoutanost, ale i obětavost a oddanost, tohle všechno Vás vystihuje a přesně takhle chcete žít.ISSORIA FORSES představuje spojení tradičních hodnot a moderny. Symbolizuje vyzrálého muže, který je plný ambicí, má vyhraněný vkus a nepotřebuje za všech okolností poutat pozornost. V kompozici parfému se harmonicky prolínají aromatické a ovocné tóny spolu s mužnými dřevitými a kořeněnými akordy. Jiskřivý úvod je spojením svěžích citrusových tónů bergamotu a verbeny spolu s výrazně aromatickou levandulí. Sladké až medové tóny sušeného ovoce a šťavnatého ananasu kontrastují s lesní mírně zemitou vůní dubového mechu a mírně pikantní zelenou vůní pelargonie. Po úplném rozvinutí vůně dominanci přebírají zejména dvě elegantní a nadčasové ingredience. Pikantní kumarinové fazole tonka, které jsou protkány hebkým a exotickým santalovým dřevem.ISSORIA FORSES je intenzivní vůně plná kontrastů vyjadřující sílu a jemnost, tajemství a přímočarost, klasický styl a moderního ducha.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA FORSES 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA FORSES 50ml - parametry produktu

ISSORIA FORSES 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA FORSES 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA FORSES 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?