GUERLAIN L´Homme Ideal EdP

GUERLAIN L´Homme Ideal EdP

GUERLAIN L´Homme Ideal EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GUERLAIN L´Homme Ideal EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GUERLAIN L´Homme Ideal EdP: Chcete si pořídit parfémovanou vodu. jejíž vůně pro vás bude ta pravá? Parfémovaná voda GUERLAIN L´Homme Ideal je ideální pro muže. Hlavní složka, která je typická pro parfémovanou vodu L´Homme Ideal je citrusová, zajistí celodenní svěžest a příjemnou vůni. Základ parfémované vody doplňuje vedlejší vůně dřevin, již provází aroma santalového, cedrového či růžového dřeva. Parfémovaná voda GUERLAIN L´Homme Ideal je původem z Francie. Klíčové vlastnosti pánské parfémované vody GUERLAIN L´Homme IdealParfémovaná voda GUERLAIN L´Homme Ideal je ideální pro mužeHlavní citrusová vůně zajistí celodenní svěžestVedlejší dřevitá vůně doplňuje hlavní citrusovouPánská parfémovaná voda L´homme Ideal pochází z Francie Složení:Hlava: mandle, koření, levandule, bergamot, rozmarýn, tymiánSrdce: třešeň, vanilka, růže, kadidloTělo: santalové dřevo, kůže, fazole tonka

Produkt GUERLAIN L´Homme Ideal EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Guerlain, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Guerlain v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GUERLAIN L´Homme Ideal EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Guerlain v nabídce e-shopu Alza.cz.

GUERLAIN L´Homme Ideal EdP - parametry produktu

GUERLAIN L´Homme Ideal EdP - historie ceny a dostupnosti

GUERLAIN L´Homme Ideal EdP - další zajímavé produkty

GUERLAIN L´Homme Ideal EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?