GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP:Rádi byste si pořídili parfémovanou vodu, kterou si vaše okolí nebude moct vynachválit? GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP je vůně ideální pro ženy. Základ této parfémované vody tvoří orientální příměs, která je intenzivní a většinou z neobvyklých ingrediencí. Základ parfémované vody doplňuje vedlejší vůně dřevin, jež se neobejde bez aroma santalového, růžového či cedrového dřeva. Tuto parfémovanou vodu si oblíbíte především pro zimní období nebo večerní události. GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP pochází z Francie. Podstatné přednosti parfémované vody GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP Parfémovaná voda vytvořená pro ženy Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP: dřevitá Tato parfémovaná voda pochází z Francie

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Guerlain, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Guerlain v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Guerlain v nabídce e-shopu Alza.cz.

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - parametry produktu

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - historie ceny a dostupnosti

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - další zajímavé produkty

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?