GIVENCHY Ange Ou Demon EdP

GIVENCHY Ange Ou Demon EdP

GIVENCHY Ange Ou Demon EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIVENCHY Ange Ou Demon EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GIVENCHY Ange Ou Demon EdP:Přáli byste si mít parfémovanou vodu, jejíž vůni si s vámi bude vaše okolí spojovat? GIVENCHY Ange Ou Demon EdP disponuje vůni perfektní pro ženy. Nejvýraznější složkou této parfémované vody je orientální příměs, která dodává hřejivým tónum intenzitu a jedinečnost. Základ parfémované vody doplňuje vedlejší vůně květin, k níž neodmyslitelně patří aroma jasmínu, pomerančových květin, konvalinek aj. Tato parfémovaná voda se hodí pro zimní období, ale uděláte s ní dobrý dojem i na slavnostnějších akcích. GIVENCHY Ange Ou Demon EdP je originálně z Francie. Hlavní přednosti parfémované vody GIVENCHY Ange Ou Demon EdP Parfémovaná voda s osobitou vůni pro ženy Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně GIVENCHY Ange Ou Demon EdP: květinová Tato parfémovaná voda vznikla ve Francii

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt GIVENCHY Ange Ou Demon EdP patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémová voda EDP od značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

GIVENCHY Ange Ou Demon EdP - parametry produktu

GIVENCHY Ange Ou Demon EdP - historie ceny a dostupnosti

GIVENCHY Ange Ou Demon EdP - další zajímavé produkty

GIVENCHY Ange Ou Demon EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?