Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné

Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné

Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné - popis produktu

Popadněte svůj rybářský prut a ponořte se do světa zábavy s touto úžasnou magnetickou hrou chytání rybiček Kole! Tato hra není jen o chytání ryb, ale o rozvíjení dovedností a koncentrace dětí. S každým úlovkem musíte umístit rybu zpět do správného otvoru na konstrukci moře. To vyžaduje nejen rychlost, ale také preciznost a koncentraci. Děti tak trénují svoji obratnost a koordinaci pohybů, což je klíčové i pro jejich motorický vývoj. Hra není jen zábavným způsobem, jak strávit čas, ale také poskytuje vzdělávací přínos. Kromě samotného chytání ryb jsou součástí balení další prvky, jako je například truhla s pokladem, bota a kotva, které obohacují herní zážitek a podporují kreativní myšlení dětí. Celá sada je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů, což zajišťuje bezpečnost, spolehlivost a rovněž splňuje i současné evropské bezpečnostní normy. Magnetická hra Kole je tak skvělým způsobem, jak propojit zábavu a správný vývojový proces. Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování Pro správný vývojový proces Propojení zábavy s učením Sada obsahuje: 11 rybiček Truhlu s pokladem Botu Kotvu 2 pruty Konstrukci moře

Produkt Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost1,31 kg
MateriálDřevo
TypMotorická hračka, Hry a hlavolamy
Vhodné od3 let
Hloubka28 cm
Šířka28 cm
Výška9,5 cm
Hmotnost1.31 kg
KategorieHračky, Dřevěné hračky, Pruty
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Magnetické chytání rybiček KOLE vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?