Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA #5592487

Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA #5592487

Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA #5592487

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 418 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA - popis produktu

V dnešním světě, kde jsou digitální hry běžné, se dětské dřevěné magnetické bludiště Farma vrací k základům zábavy a učení. Tato hra nabízí dětem nejen vizuální radost, ale také stimuluje jejich mysl a rozvíjí dovednosti, které jsou klíčové pro jejich budoucí růst. Při navigaci různobarevnými kuličkami bludištěm se děti učí trpělivosti, koordinaci rukou a očí a jemné motorice. Magnetické ukazovátko, které slouží k vedení kuliček, představuje výzvu, která vyžaduje od dětí soustředění a preciznost. Tato aktivita posiluje nejen fyzické dovednosti, ale také rozvíjí schopnost řešit problémy a strategické myšlení. Dřevěná základna bludiště, zdobená pestrobarevným obrázkem, je pokryta odolnou průhlednou plastovou deskou, což zajišťuje bezpečnost při hře. Magnetický princip eliminuje potřebu použití malých dílů, které by mohly být nebezpečné pro malé děti, a zároveň přidává prvek zábavy a výzvy. Dětské dřevěné magnetické bludiště není jen hrou, ale také nástrojem pro rozvoj dětského potenciálu a dovedností. S touto kvalitní a bezpečnou hračkou mohou děti objevovat a učit se zábavným způsobem ještě dnes! Specifikace produktu: Kvalitní zpracování 4 různé varianty Nezávadné barvy

Produkt Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA #5592487 patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, Plast, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA - parametry produktu

Hmotnost0,37 kg
MateriálPlast, Dřevo
TypHry a hlavolamy, Motorická hračka
Vhodné od3 let
Hloubka22,5 cm
Šířka22,5 cm
Výška1,2 cm
Hmotnost0.37 kg
KategoriePláště, Hračky, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Plast
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Magnetické bludiště FARMA - jak nakoupit nejvýhodnější?