Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL

Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL

Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL:  Můžete se těšit na strhující a promyšlený příběh, který definuje nové standardy pro vyprávění her s nelineárním dějem. Hra kromě epického příběhu nabízí i originální brutální bojový systém, který spojuje taktické prvky s dynamickou akcí v jedinečný celek. Nový, moderní herní engine zprostředkovává nádherné vizuální zpracování i sofistikované herní mechanismy a nechává hráče nahlédnout do nejživějšího a nejreálnějšího světa, který byl kdy pro RPG stvořen. Dechberoucí příběh, dynamický bojový systém, nádherná grafika i všechno to ostatní, co dělalo z původního Zaklínače tak skvělou hru, je teď ještě umocněno modernější a propracovanější technologií.Legendární Zaklínač 2 v kompletní ediciTři nezávislé zápletky s několika alternativními událostmi odvíjející se podle hráčovy volby mohou vyústit v několik zakončení a odhalit další vedlejší příběhy. Tentokrát nebude herní čas tak dlouhý jako u prvního dílu, nicméně čeká vás hutný příběh nabitý událostmi. Komplexní, realistický a promyšlený příběh se otírá o témata, která jsou v ostatních RPG k vidění jen zřídka. Je vyprávěn stylem, jenž je pro současné hráče srozumitelný a velmi poutavý. Hráč vyšetřuje vraždy panovníků Severních království a sleduje Geraltovy osobní pohnutky, které představují hledání jeho vlastního osudu. Pozvolna odhaluje, jak nejsilnější mocnosti ovlivňují jeho situaci a do jaké role jej tlačí.Obsah Rozšířené verzeNová úvodní i závěrečná sekvence + další nové krátké filmečky ve hřeŠest dříve vydaných DLCDvě nová DLC zdarma: Na ptáky jsme krátký a Holiči a kadeřníciZabudované veškeré opravy hry

Produkt Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL lze nalézt mezi produkty ve skupině PC hry, je v nabídce značky CD Projekt Red, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce CD Projekt Red, v nabídce prodejce Alza.cz.

Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL - parametry produktu

KategoriePC hry, Hry na PC
ZnačkaCD Projekt Red
E-shopAlza.cz

Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

Zaklínač 2: Vrahové králu - Rozšířená edice (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?