LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 90 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL: Probojujte si cestu kostičkovaným světemVe hře LEGO Marvels Avengers PC si zahrajete až za 100 postav z oblíbeného univerza vydavatelství Marvel a dáte kostkovaným zloduchům co proto.  Zazuříte si i za HulkaZahrajte si za hvězdy z týmu Avengers a společně s nimi prožijte události z filmů The Avengers a Avengers: Age of Ultron. Ve světě z kostek dostane dobrodružství zcela nový nádech. Pro milovníky superhrdinů povinnostLEGO Marvels Avengers PC je přímo splněným snem nejen pro všechny fanoušky komiksů a jejich hrdinů. V této roztomilé hře dostanete možnost odemknout a zahrát si za hned 100 charakterů, přičemž nechybí Iron Man, Kapitán Amerika, či Thor. Otevřený svět z kostek LEGO Marvels Avengers PCLEGO Marvels Avengers, podobně jako další hry v sérii, rovněž obsahuje možnost potulovat se po otevřeném světě, vykonávat dobré skutky, sbírat zlaté kostky a jejich prostřednictvím odemykat nové charaktery a výbavu. Chybět nebude ani oblíbený Tony Stark, alias Iron Man. Poznejte nové charaktery, o jejichž existenci jste možná dosud neměli ani ponětí. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 10ProcesorIntel i5, 4 x 2.6 GHz / AMDGrafikaNVIDIA GeForce GTX 480 / ATI Radeon HD 5850DirectX11.0RAM4 GBHDD14 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 10ProcesorIntel Core 2 Quad Q6600 (2.4 GHz) / AMD Phenom x4 9850 (2.5 GHz)GrafikaGeForce GT 430 (1024 MB)/ Radeon HD 6850 (1024 MB)DirectX9.0RAM4 GBHDD14 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky Paradox Interactive, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Paradox Interactive, v nabídce prodejce Alza.cz.

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL - parametry produktu

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL - další zajímavé produkty

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?