LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 657 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL: 72% Na scénu se vrací oblíbené postavičky a komiksové universum Marvelu. Špičková LEGO hra je zpátky v tom nejlepším možném provedení. Epická akční adventura se dočkala druhého pokračování. Hrdinové jsou zpátky a jejich hodně specifický humor také. Určitě se těšte na mnoho úsměvných okamžiků. Neskutečné grafické zpracování Pokrok po vizuální stránce je ve skvělé souhře s originálním příběhem. Už teď se můžete těšit na Chronopolis, což je open-world oblast s odlišnými lokacemi, ve které se dají najít nové postavy. Další průchod stejnou úrovní tak dostane s novým hrdinou úplně jiný rozměr. Strážci Galaxie vstupují na scénuHlavní nepřítel ovládá čas a cestuje v něm. Vytrhává jednotlivá místa z časové linie a ničí je. Z příběhového hlediska tak navštívíte spoustu míst v různých obdobích, od Egypta, středověké Anglie až po část odehrávající se v budoucnosti. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 10ProcesorIntel Core i5 4570T  / AMD FX-6350GrafikaGeForce GTX 750 Ti (2048 MB) / Radeon HD 7970 (3072 MB)DirectX11.0RAM4 GBHDD16 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7ProcesorIntel Core i3 3240 / AMD Athlon X4 740GrafikaGeForce GTX 460 (1024 MB) / Radeon HD 5850 (1024 MB)DirectX11.0RAM4 GBHDD16 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL lze nalézt mezi produkty ve skupině PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL - parametry produktu

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?