Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 133 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL: Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra Disney Pixar Cars 2: The Video Game je inspirována stejnojmenným animovaným filmem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zvolte si jednu ze svých oblíbených postaviček, za kterou si zahrajete.  Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Projezděte celý svět Ve hře Disney Pixar Cars 2: The Video Game se dostanete na různá exotická místa, která jsou roztroušena po celém světě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Příběh pokračujeČekají na vás auta Mater a Lightning McQueen, ale také nové postavičky z mezinárodního výcvikového střediska CHROME. Všichni mají jeden stejný cíl. Rádi by zvítězili v závodě a stali se tak mistrem světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebezpečné mise Disney Pixar Cars 2 nabízí nebezpečné mise. Přijmete je? Soutěžte o nejrychlejší auto. Využijte své špionážní schopnosti v bojových závodech a v bojových arénách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vyzvěte svou rodinu v režimu pro více hráčů. Odemkněte si nové náročné tratě i postavy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve hře Disney Pixar Cars 2 se dostanete na exkluzivní místa, která ve filmu nebyla. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Disney Pixar Cars 2 nabízí:Mezinárodní školící středisko CHROMEMotorizovanou špionáž20 různých postavNebezpečné miseAutomobilové trikyVirtuální svět World of Cars Online Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows XP SP3 /7ProcesorIntel Pentium 4 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3500+GrafikaNVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800DirectX9.0RAM2 GBHDD3 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP SP3 /7ProcesorIntel Pentium 4 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3500+GrafikaNVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800DirectX9.0RAM2 GBHDD3 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Tento produkt se nachází v kategorii PC hry, je v nabídce značky Disney Interactive Studios, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry na PC, patří značce Disney Interactive Studios, v nabídce prodejce Alza.cz.

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL - parametry produktu

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL - další zajímavé produkty

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?