Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL

Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL

Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 064 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL: Pavoučím mužem na plný úvazekMarvels Spider-Man Remastered PC DIGITAL je akční adventura, ve které si na sebe nahodíte kostým Spider-Mana. Ten si na sebe nasadíte za Petera Parkera, jenž se snaží sloučit život hrdiny s existencí obyčejného smrtelníka. Prohánějte se v Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL obří metropolíPo nahození obleku zamíříte do ulic Manhattanu. Gigantického herního světa, který vám nabízí pestrou škálu možností, jak se v něm vyřádit. Ideální je však vydat se vstříc jeho horním patrům a následně se kochat vylepšenou grafikou. Nandejte jim toNa Petera Parkera v Marvels Spider-Man Remastered PC DIGITAL čeká pestrá škála nepřátel. Vrhněte se vstříc protivníkům z řad lidských posluhovačů. Porážejte je a propracujte se tak k soků, jejichž porážka nebude procházkou růžovým sadem.  Procházejte v Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL vývojemHlavní hrdina má vedle svého obleku k dispozici celé řadu moderních technologií, jež mu pomáhají nejen při střetech s nepřáteli, ale také při řešení hádanek. Řešte náročné rébusy a otevírejte si tak nové možnosti.  Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4670, 3.4 Ghz / AMD Ryzen5 1600, 3.2 GhzGrafikaNVIDIA GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GBRAM16 GBHDD75 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i3-4160, 3.6 GHz / AMD obdobnéGrafikaNVIDIA GTX 950 / AMD Radeon RX 470RAM8 GBHDD75 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky SONY, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na PC, patří značce SONY, v nabídce prodejce Alza.cz.

Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL - parametry produktu

KategoriePC hry, Hry na PC
ZnačkaSONY
E-shopAlza.cz

Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL - další zajímavé produkty

Marvels Spider-Man Remastered - PC DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?