LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 662 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL: 95% Lego Movie 2 Videogame je nové dobrodružství na motivy stejnojmenného filmu z legendární LEGO franšízy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nepřátelští vetřelci zanechali městečko Bricksburg v ruinách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vstupte do fascinujícího kostičkového světa a zažijte neotřelé dobrodružství plné humoru a zábavy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Podivná mimozemská hrozba Nyní je čas, aby se Emmet a Lucy v doprovodu svých hrdinných přátel vydali na cestu mimo hranice jim známého světa a zachránili své kamarády ze spárů podivných obyvatel mimozemského světa jménem Systar System. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové LEGO dobrodružstvíDěj hry LEGO Movie 2 Videogame je založen na událostech z filmu The LEGO Movie 2: The Second Part. Připravte se na ještě hranatější dobrodružství s mistrem stavitelem Emmetem Brickowskim a jeho nejlepšími přáteli. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorAMD Ryzen 3 1200 or Intel Core i5-3470GrafikaGeForce GTX 750 Ti or Radeon HD 7770DirectX11.0RAM4 GBHDD16 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7ProcesorIntel Core i3-4130GrafikaRadeon R9 280X or GTX 660 TiDirectX11.0RAM4 GBHDD16 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL - parametry produktu

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?