Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku - popis produktu

Hra na PC Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku:Zahrajte si tu nejodladěnější a nejkompletnější verzi té nejoceňovanější hry roku 2015 – Zaklínač 3: Divoký hon. Nyní je dostupná se všemi datadisky a dodatečným obsahem Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 93% Skvělé RPG ze zajímavého světa s dramatickým příběhem hrdinů, na kterých vám bude záležet. Dílčí drobné chyby vyvažují výborný scénář a mimořádně skvělé questy - Hrej.cz. Právem nejoceňovanější hra roku 2015 se všemi datadisky a dodatečným obsahem. Staňte se profesionálním zabijákem příšer a vydejte se na dobrodružství epických rozměrů. Hlavní hrdina Geralt z Rivie Zaklínači, kteří jsou cvičeni od raného dětství a podrobeni mutacím, aby získali nadlidskou sílu, schopnosti a reflexy, představují společensky vyčleněnou protiváhu příšerami zamořeného světa, ve kterém žijí. Vydejte se objevovat nové příběhyObrovský otevřený svět hry Zaklínač, vybudovaný pro nekonečná dobrodružství, představuje nový standard co do velikosti, hloubky a komplexnosti. Lovte širokou škálu exotických příšer od divokých zvířat pobíhajících v horských průsmycích až po vychytralé nadpřirozené lovce číhající ve stinných uličkách a zákoutích hustě zalidněných měst. Dějové zvraty a překvapení V rozsáhlém příběhu uděláte celou řadu závažných rozhodnutí, která ovlivní další situace. Prozkoumejte každou rozvalinu, jeskyni i vraky lodí. Ve světě zaklínače strávíte klidně i stovky hodin. Kompletní vydání s tunou obsahuOd svého vydání se hra Zaklínač 3: Divoký hon stala okamžitě klasikou a získala více než 250 ocenění Hra roku. Nyní si toto obrovské, více než 100hodinové dobrodružství v otevřeném světě můžete užít i s oběma příběhovými datadisky, které nabídnou přes dalších 50 hodin obsahu navíc. Tato edice obsahuje veškerý dodatečný obsah – nové zbraně, zbroje, vzhled pro společníky, nový režim a vedlejší úkoly. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 10 64bitProcesorIntel Core i7 - 3770 - 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 770 / AMD Radeon HD R9 290DirectX11.0RAM8 GBHDD35 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64bitProcesorIntel Core i5 2500K - 3,3 GHzGrafikaNVIDIA GTX 660 / AMD Radeon HD 7870DirectX11.0RAM6 GBHDD35 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky CD Projekt Red, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na PC, patří značce CD Projekt Red, v nabídce prodejce Alza.cz.

Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku - parametry produktu

KategoriePC hry, Hry na PC
ZnačkaCD Projekt Red
E-shopAlza.cz

Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku - historie ceny a dostupnosti

Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku - další zajímavé produkty

Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku - jak nakoupit nejvýhodnější?