Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 373 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá:Pokud trávíte spoustu hodin u monitoru počítače, vaše oči trpí nadměrnou námahou a následně nepříjemnou únavou. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle k počítači STYLE4 jsou určeny pro kancelářské využití, ale hodí se i doma. Samozřejmostí je blokace modrého světla, která vám dopomůže k lepší kvalitě vašeho spánku. Brýle na počítač STYLE4 zablokují 30 % modrého světla. Jsou v klasickém designu, proto nebudou přitahovat zbytečnou pozornost. Jsou bez dioptrií. S brýlemi na počítač se významně sníží únava vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Nabízí šířku 13,8 cm a nožičky o délce 14,2 cm. Zásadní přednosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá Unisex počítačové brýle STYLE4 Svými ochrannými vlastnostmi vám zpříjemní pobyt před monitorem počítače Jsou vybavené ochranou proti modrému světlu 30 % Vhodné pro kancelářské použití Tvar počítačových brýlí: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle o šířce 13,8 cm Délka nožiček je 14,2 cm

Produkt Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá lze nalézt mezi produkty ve skupině Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C1 - černo-zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?