Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 277 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné:Díváte se často do monitoru počítače? Je jedno, jestli surfujete na internetu, hrajete hry anebo píšete emaily, vaše oči jsou neustále nepříjemně namáhány. Vyzkoušejte počítačové brýle, které nabízí účinnou pomoc. Brýle na počítač STYLE4 vám přijdou vhod především v kanceláři, ale využijete je i doma. Samozřejmostí je blokace modrého světla, která vám dopomůže k lepší kvalitě vašeho spánku. Brýle na počítač STYLE4 jsou schopny blokovat 30 % modrého světla. Díky svému klasickému designu budou slušet každému. Jsou bez dioptrií. S počítačovými brýlemi se eliminuje únava vašich očí, zlepšuje vnímání barev. Disponují šířkou 14,6 cm a nožičky o délce 14 cm. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné Unisex počítačové brýle STYLE4 Slouží proti únavě očí při dlouhé práci na počítači Jsou vybavené ochranou proti modrému světlu 30 % Vhodné pro kancelářské využití Tvar počítačových brýlí: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle jsou široké 14,6 cm Nožičky o délce 14 cm Barva obrouček počítačových brýlí STYLE4 je barevná

Produkt Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné patří do skupiny produktů Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 1- barevné - jak nakoupit nejvýhodnější?