Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 373 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold:Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. Počítačové brýle těmto problémům předchází. Brýle k počítači STYLE4 jsou určeny pro kancelářské využití, ale hodí se i doma. Samozřejmostí je blokace modrého světla, která vám dopomůže k lepší kvalitě vašeho spánku. Počítačové brýle STYLE4 umí blokovat 30 % modrého světla. Jejich klasický design se hodí k jakémukoli outfitu. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. S počítačovými brýlemi se významně sníží únava vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Mají šířku 13,8 cm a nožičky o délce 14,2 cm. Zásadní přednosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold Unisex počítačové brýle STYLE4 Omezují únavu oči při dlouhém sledování monitoru počítače Pyšní se ochranou proti modrému světlu 30 % Určené pro kancelářské použití Tvar brýlí na počítač: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle o šířce 13,8 cm Délka nožiček je 14,2 cm Barva obrouček počítačových brýlí STYLE4 je hnědá a růžová

Produkt Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold patří do skupiny produktů Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C7 - hnědá + rose gold - jak nakoupit nejvýhodnější?