Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá #5565923

Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá #5565923

Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá #5565923

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 331 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá:Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. V takovém případě vám účinnou pomoc nabídnou počítačové brýle. Počítačové brýle STYLE4 oceníte zejména v kanceláři, ale využijete je i doma. Samozřejmostí je ochrana proti modrému světlu, která pomůže snížit únavu vašich očí a usnadní spánek i usínání. Brýle na počítač STYLE4 dokážou blokovat 30 % modrého světla. Díky svému klasickému designu budou slušet každému. Nedisponují dioptriemi. S brýlemi na počítač se významně sníží únava vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Nabízí šířku 12,2 cm a nožičky o délce 12,5 cm. Hlavní vlastnosti brýlí na počítač Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá Unisex počítačové brýle STYLE4 Chrání váš zrak před působením modrého světla Jsou vybavené ochranou proti modrému světlu 30 % Navržené pro kancelářské použití Tvar počítačových brýlí: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle jsou široké 12,2 cm Délka nožiček je 12,5 cm

Produkt Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá #5565923 lze nalézt mezi produkty ve skupině Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá - parametry produktu

Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá - historie ceny a dostupnosti

Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá - další zajímavé produkty

Style4 Dětské brýle na počítač Play, 6 variant, 6 - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?