Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 373 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá:Namáháte svůj zrak trávením dlouhých hodin u monitoru počítače? Ať už pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály, určitě jsou vaše oči unavené. Pro tyto případy byste si měli pořídit počítačové brýle. Brýle k počítači STYLE4 oceníte zejména v kanceláři, ale využijete je i doma. Samozřejmostí je ochrana proti modrému světlu, která pomůže snížit únavu vašich očí a usnadní spánek i usínání. Brýle na počítač STYLE4 dokážou blokovat 30 % modrého světla. Jejich klasický design nebude narušovat jakýkoli outfit. Nedisponují dioptriemi. S brýlemi na počítač se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Disponují šířkou 13,8 cm a nožičky dlouhé 14,2 cm. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá Unisex brýle na počítač STYLE4 Účinná pomoc proti únavě očí při sledování monitoru počítače Potěší vás ochranou proti modrému světlu 30 % Uzpůsobené pro kancelářské využití Tvar brýlí na počítač: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle jsou široké 13,8 cm Délka nožiček je 14,2 cm Barva obrouček brýlí na počítač STYLE4 je zelená a zlatá

Produkt Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá lze nalézt mezi produkty ve skupině Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Katze, 8 variant, C5 - zeleno-zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?