Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 277 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová:Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle na počítač STYLE4 využijete převážně v kanceláři, ale také doma. Blokují modré světlo, čímž napomáhají ke snížení únavy očí, zlepšení usínání i spánku. Brýle na počítač STYLE4 mají schopnost blokovat 30 % modrého světla. Díky svému klasickému designu budou slušet každému. Nedisponují dioptriemi. S počítačovými brýlemi se citelně snižuje míra únavy vašich očí, vylepší vnímání barev. Jsou široké 14,6 cm a nožičky dlouhé 14 cm. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová Unisex počítačové brýle STYLE4 Účinná pomoc proti únavě očí při sledování monitoru počítače Poskytují ochranu proti modrému světlu 30 % Vhodné pro kancelářské využití Tvar počítačových brýlí: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle o šířce 14,6 cm Délka nožiček je 14 cm Barva obrouček brýlí na počítač STYLE4 je růžová

Produkt Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová patří do skupiny produktů Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 6 - transparentní světle růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?