Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá #5565917

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá #5565917

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá #5565917

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 331 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá:Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Vyzkoušejte počítačové brýle, které nabízí účinnou pomoc. Počítačové brýle STYLE4 byly vyrobeny pro práci v kanceláři, avšak přijdou vám vhod i doma. Blokováním modrého světla vás chrání před jeho negativními účinky, jakými jsou únava očí a zhoršená kvalita usínání i spánku. Počítačové brýle STYLE4 jsou schopny blokovat 30 % modrého světla. Jejich klasický design se hodí k jakémukoli outfitu. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. S počítačovými brýlemi se významně sníží únava vašich očí, vylepší vnímání barev. Jsou široké 12,5 cm a nožičky o délce 12,5 cm. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá Unisex brýle na počítač STYLE4 Slouží proti únavě očí při dlouhé práci na počítači Jsou vybavené ochranou proti modrému světlu 30 % Určené pro kancelářské využití Tvar brýlí na počítač: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle jsou široké 12,5 cm Délka nožiček je 12,5 cm

Produkt Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá #5565917 lze nalézt mezi produkty ve skupině Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá - parametry produktu

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá - historie ceny a dostupnosti

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá - další zajímavé produkty

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 5 - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?