Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá #5565898

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá #5565898

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá #5565898

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 277 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá:Pokud hledíte dlouhé hodiny do monitoru počítače nebo notebooku, pak jsou vaše oči zvýšeně namáhány a záhy čelíte jejich únavě. V takovém případě vám účinnou pomoc nabídnou počítačové brýle. Brýle k počítači STYLE4 byly vyrobeny pro práci v kanceláři, avšak přijdou vám vhod i doma. Samozřejmostí je ochrana proti modrému světlu, které negativně ovlivňuje kvalitu vašeho spánku. Brýle na počítač STYLE4 zablokují 30 % modrého světla. Oblíbený klasický design je vhodný pro každý typ obličeje. Nemají skla opatřená dioptriemi. S počítačovými brýlemi se významně sníží únava vašich očí, zdokonalí vnímání barev. Nabízí šířku 14,6 cm a nožičky o délce 14 cm. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá Unisex brýle na počítač STYLE4 Chrání váš zrak před působením modrého světla Jsou vybavené ochranou proti modrému světlu 30 % Určené pro kancelářské využití Tvar brýlí na počítač: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle jsou široké 14,6 cm Délka nožiček je 14 cm

Produkt Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá #5565898 lze nalézt mezi produkty ve skupině Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 5 - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?