Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí #5565918

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí #5565918

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí #5565918

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 277 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí:Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. Řešením takové situace mohou být počítačové brýle. Počítačové brýle STYLE4 se hodí nejen v kanceláři, ale i doma. Blokují modré světlo, díky čemuž vám usnadní usínání a následný spánek. Počítačové brýle STYLE4 umí blokovat 30 % modrého světla. Jejich klasický design se hodí k jakémukoli outfitu. Nemají skla opatřená dioptriemi. S počítačovými brýlemi se významně sníží únava vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Disponují šířkou 14,6 cm a nožičky dlouhé 14 cm. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí Unisex brýle na počítač STYLE4 Chrání oči při dlouhém sledování monitoru počítače Potěší vás ochranou proti modrému světlu 30 % Uzpůsobené pro kancelářské využití Tvar brýlí na počítač: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle o šířce 14,6 cm Nožičky o délce 14 cm Barva obrouček počítačových brýlí STYLE4 je barevná

Produkt Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí #5565918 patří do skupiny produktů Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Work - unisex, 8 variant, 2- leopardí - jak nakoupit nejvýhodnější?