LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham

LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham

LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham - popis produktu

Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham Sada odkládacích stolků Panola vytvoří nadčasový doplněk ve vašem interiéru. Vyrobena je z masivního dřeva Sheesham - indický palisandr, jehož přírodní vzhled podtrhuje lakovaná úprava. Sadu Panola snadno začleníte do interiéru. Můžete z ní mít sezení, podložku pod nohy či jedinečný odkládací nebo noční stolek – vaší fantazii se meze nekladou. Díky řemeslnému zpracování a krásné struktuře dřeva je každý kus nábytku jedinečný a odlišný od ostatních. Zvlášť pěkně vynikne v kombinaci s jinými kusy nábytku vyrobeného ze dřeva Sheesham nebo bytového textilu z přírodních tkanin. Vychutnejte si příjemné chvíle odpočinku ve společnosti rodiny a přátel u této sady Panola. Rozměr - velký stolek: 35cm x 50cm x 35cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 30cm x 45cm x 30cm (š x v x h)Materiál: lakované dřevo Sheesham - indický palisandrBarva: přírodní hnědá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt se nachází v kategorii Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo.

Produkt LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham lze nalézt mezi produkty ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě 8c662d, materiálové provedení je Drevo.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo.

LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost16 kg
Délka35 cm
Šířka35 cm
Výška50 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo

LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Sada odkládacích stolků Panola 35 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?