LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango

LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango

LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango - popis produktu

Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango Odkládací stolek Ari spojuje přírodní vzhled s moderním vzrušujícím designem. Jeho tvar navržený ve tvaru písmene S nabízí tři police, na které můžete umístit dekorace, knihy nebo další doplňky. Stolek je možné používat horizontálně nebo vertikálně podle toho, jak se rozhodnete. Vyroben je z masivního mangového dřeva, jehož přírodní vzhled podtrhuje lakovaná úprava. Její zásluhou vynikne nádherná struktura materiálu. Stolek můžete umístit vedle rozkládací pohovky jako doplněk ke konferenčnímu stolku nebo v ložnici jako noční stolek. Do prostoru přinese přírodní atmosféru, bude vždy nepřehlédnutelným prvkem vašeho příbytku. Rozměr: 45cm x 60cm x 30cm (š x v x h)Poličky: 40cm x 22cm x 30cm (š x v x h)Barva: přírodní hnědáMateriál: masivní lakované mangové dřevo Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Jemná nerovnost povrchu a prohlubně jsou typickým rysem výrobku.

Produkt LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě c6a27e, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, v barvě c6a27e, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka45 cm
Šířka30 cm
Výška60 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieKonferenční stolky, Mango, Odkládací stolky
ZnačkaLuxD
Barvac6a27e
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango - další zajímavé produkty

LuxD Designový odkládací stolek Ari S 60 cm Mango - jak nakoupit nejvýhodnější?