LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango

LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango

LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango - popis produktu

Sada konferenčních stolků Elliana mango Sada konferenčních stolků Elliana vytvoří nadčasový doplněk ve vašem interiéru. Odnímatelná stolová deska z masivního dřeva mango působí autenticky, jsou na ní patrné nerovnosti a záměrně ponechány stopy opracování. Navíc stolek pod ní nabízí úložný prostor, který vám pomůže uschovat například časopisy, deku či dekorativní polštáře. Jeho rám se skládá z černých kovových drátů, které mu dodávají lehkost a originální vzhled. Díky řemeslnému zpracování a krásné struktuře dřeva je každý kus nábytku jedinečný a odlišný od ostatních. Zvlášť pěkně vynikne v kombinaci s jinými kusy nábytku vyrobeného z mangového dřeva nebo bytového textilu z přírodních tkanin. Vychutnejte si příjemné chvíle odpočinku ve společnosti rodiny a přátel u této sady Elliana. Rozměr - velký stolek: 70cm x 39cm x 70cm (š x v x h)Rozměr - malý stolek: 57cm x 32cm x 57cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo mango, kovBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sady stolků, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango - parametry produktu

Hmotnost22 kg
Délka70 cm
Šířka70 cm
Výška39 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Mango, Sady stolků
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango - další zajímavé produkty

LuxD Sada konferenčních stolků Elliana mango - jak nakoupit nejvýhodnější?