Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné

Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné

Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 439 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné - popis produktu

Vstupte do zahrady plné barev a radosti s touto navlékací sadou Louka plnou nekonečně kreativních věcí a navlékacích korálků. Tato sbírka je více než jen pouhou zábavnou hrou - je to portál pro dětskou představivost a umělecké nadání. Kreativita zde kvete a hraní se stává tvůrčím dobrodružstvím! S touto kolekcí korálků mohou děti vytvořit nekonečné množství kombinací a designů. Každý korálek a každá tkanička se stává kouskem skládačky, kterou děti složí tak, jak je jejich srdce navede. Louka vašim dětem dává neomezenou představivost, takže mohou vytvářet náhrdélníky, náramky a šperky, které jsou podle jejich vlastního gusta! Tvoření vlastního šperku dává dětem šanci ukázat svůj talent a vyjádřit svůj osobní styl hrou. Jakmile dojde čas na odpočinek od tvoření, všechny korálky a tkaničky mohou být bezpečně uloženy v dřevěné krabici. To nejen udržuje pořádek, ale také pomáhá dětem rozvíjet schopnost starat se o své věci. Tato kolekce korálků a tkaniček není jen hrou. Je to kreativní proces, který podněcuje dětskou představivost a umožňuje jim vyjádřit sebe sama. Zkuste ji a uvidíte, jak se kreativita v každém dítěti v mžiku oka plně rozkvete! Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám Kvalitní dřevěné zpracování

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné lze nalézt mezi produkty ve skupině Kreativní hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné - parametry produktu

Hloubka balení17,5 cm
Hmotnost0,1 kg
MateriálDřevo
Šířka balení22,5 cm
TypProvlékání/vyšívání, Motorická hračka
Vhodné od3 let
Výška balení3 cm
Hmotnost0.10 kg
KategorieHračky, Dřevěné hračky, Korálky, Kreativní hračky, Hračky na zahradu
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Navlékací korálky LOUKA vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?