Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 479 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné - popis produktu

Vítejte v magickém světě počítadela Noise. Tato klasická hračka spojuje vzdělání a zábavu do jednoho robustního dřevěného rámce. Je to ideální způsob, jak dětem pomoci rozvíjet jejich zručnost, soustředění a matematické dovednosti. Na každém z deseti řádků se nachází deset krásných barevných korálků. Tento systém zajišťuje, že budou mít děti k dispozici spoustu vizuálního a hmatového podnětu při učení se počítat. Každý korálek může být použit k vizualizaci jednotky a vytvoření hmatového základu pro pochopení matematiky. Toto dřevěné počítadlo poskytuje nespočet možností pro vzdělávání. Děti se mohou učit počítat, sčítat a odčítat, rozvíjet své schopnosti rozpoznávání barev a provádět první matematické operace. Zároveň se trénují v hmatovém vnímání, což má pozitivní vliv na rozvoj jejich jemné motoriky a schopnosti soustředění. Dejte svým dětem ten nejlepší start ve světě matematiky a učení se. Toto tradiční dřevěné počítadlo Noise je spolehlivým průvodcem na cestě k rozvoji matematických dovedností, barevného vnímání a soustředění vašich malých průzkumníků. Specifikace produktu: Vhodné od 18 měsíců Kvalitní dřevěné zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov.

Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost1 kg
MateriálKov, Dřevo
TypEdukační hračky
Vhodné od18 měsíců
Hloubka7,5 cm
Šířka30,5 cm
Výška29,5 cm
Hmotnost1.00 kg
KategorieHračky, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov

Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné počítadlo NOISE vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?