Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA #5586285

Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA #5586285

Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA #5586285

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 506 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA - popis produktu

Dětská dřevěná mozaika, to není pouze hračka. Je to výzva, která rozvíjí dětskou kreativitu a zároveň nabízí nekonečné možnosti zábavy. Každý kousek této mozaiky je klíčem k odemykání fantazie a poznání. Představte si, jak vaše dítě zkoumá svět zahrádky při sestavování těchto pestrobarevných kolíčků. Odstraňte všechny bloky z podnosu a vyzvěte je, aby vytvořili obrázky podle vzoru nebo podle vlastního uvážení. Tato aktivita nejen stimuluje jejich kreativitu, ale také rozvíjí schopnost rozpoznávat barvy, posiluje poznávací dovednosti a zlepšuje soustředění a zručnost. Kromě toho je balení této mozaiky velmi praktické. Obrázky a kolíčky se uskladňují na víko kompaktní krabičky, což znamená, že můžete mít svou dřevěnou mozaiku vždy připravenou k použití nebo na cesty. Není nic lepšího než mít hračku, která je nejen zábavná, ale i snadno přenosná. Všechny součásti této mozaiky jsou vyrobeny z kvalitního a odpovědně získaného dřeva. Příjemný na dotek povzbuzuje hmatové vnímání, což přirozeně stimuluje smyslové vnímání dětí. Navíc atraktivní dřevěné zpracování dává této hračce nejen estetický nádech, ale také zajišťuje její odolnost a dlouhou životnost. Dětská dřevěná mozaika není jen hlavolam, je to malý svět kreativity, barev a fantazie, který podporuje vývoj vašeho dítěte ve všech směrech. Dejte jim darem, který nejen baví, ale i učí, a sledujte, jak jejich malá ruce a mysl rozvíjejí svůj vlastní svět umění.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA #5586285 patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka, Hry a hlavolamy
Vhodné od3 let
Hloubka18,5 cm
Šířka18,5 cm
Výška3,5 cm
KategorieHračky, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná mozaika ZAHRÁDKA - jak nakoupit nejvýhodnější?