Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 111 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL: % Hra Disney Pixar Toy Story Mania! je inspirováno celovečerním filmem Disney / Pixar, Toy Story a 4D Toy Story Mania atrakcí v Disneyland Resort a Walt Disney World Resort. Objevujte nové a originální galerie a řadu nových miniher.  V Disney Pixar Toy Story Mania! se shledáte s milovanými Disney postavičkami.  Více hráčů Každá z úrovní je tématicky propojena s dalšími úrovněmi, které můžou hrát až 4 hráči v multiplayeru. Své si zde najdou hráči všech věkových kategorií. Disney Pixar Toy Story Mania!Toto logo hry obsahuje také bonusové 3D funkce, kde pomocí vizuálních bublin zažijete další zajímavě chvíle.  Známé postavičky V Disney Pixar Toy Story Mania! se setkáte s Woody, Buzz a celým gangem, který vám zprostředkuje skvělý festival zábavy. Objevte 10 dynamických střelnic a 30 dalších miniher.  Ve 3D bonusových úrovních můžete vyhrát zajímavé ceny.  Pro sběrateleS pomocí vašeho týmu dokážete odemknout velikonoční vajíčka a získat tak skryté herní funkce a předměty do vaší sbírky. Získejte samolepková alba s vašimi oblíbenými postavami. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows XP (Service Pack 3), Windows VistaProcesorIntel Pentium IV at 1.5 GHzGrafika128 MB VRAM NVIDIA FX 5200, ATI Radeon 9200RAM1 GBHDD3 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP (Service Pack 3), Windows VistaProcesorIntel Pentium IV at 1.5 GHzGrafika128 MB VRAM NVIDIA FX 5200, ATI Radeon 9200RAM1 GBHDD3 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky Plug in Digital, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na PC, patří značce Plug in Digital, v nabídce prodejce Alza.cz.

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL - parametry produktu

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL - další zajímavé produkty

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?