Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 858 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL: Pokračování úspěšné hry Middle-Earth: Shadow of Mordor, Hra plná epických hrdinů a záporáků, stejně jako ikonických lokací a originálních druhů nepřátel.  Prozkoumejte rozlehlé pláně proslulé středozemě. Zdokonalujte svého hrdinu v průběhu dlouhé cesty za vítězstvím. Každé rozhodnutí má své následky Systém Nemesis zaručuje, že každý váš vykonaný čin ve hře ovlivní osud celého světa. Novinkou má být systém nazvaný Followers. Bude se jednat o postavy, které do hry přidají své vlastní příběhy. Pokračování příběhu již známého hrdinyVe hře Middle-earth: Shadow of War hrajete za postavu již známou z předchozích dobrodružství ze hry Middle-Earth: Shadow of Mordor, Taliona, který v sobě bude mít ducha dávného elfského krále Celebrimbora, díky kterému ovládá magické schopnosti. Do rukou nyní dostanete nový prsten moci a budete bojovat i se samotným Pánem zla Sauronem a jeho Nazguly. Chronologicky se hra odehrává mezi filmy Hobit a Pán Prstenů. Hra slibuje skvělé grafické zpracování Vývojáři slibují skvělé grafické zpracování, díky kterému od hry nebudete chtít jen tak odejít. Sledujte pouť Joela a Ellie rozpadajícím se světem. Naučte se skvěle ovládat svůj meč a vyhrajte každý souboj. Svět Pána prstenůNechte se pohltit světem Pána prstenů od spisovatele J. R. R. Tolkiena a prozkoumejte každé jeho zákoutí. Jste připraveni na všechny krásy a nebezpečí, která skrývá?  Doporučené HW požadavky Operační systém Windows 7 / 8  Procesor  Intel Core i7-3770, 3.4 GHz / AMD FX-8350, 4.0 GHz Grafika DirectX RAM HDD   NVIDIA GTX 970, 4 GB / AMD RX 480, 4 GB 11.0 12 GB 70 GB Minimální HW požadavky Operační systém Windows 7 / 8 / 10 Procesor Grafika DirectX RAM HDD Intel Core i5-2300, 2.80 GHz / AMD FX-4350, 4.2 GHz NVIDIA GTX 660, 2 GB / AMD HD 7870, 2 GB 11.0 6 GB 70 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - parametry produktu

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?