Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue

Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue

Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 417 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue - popis produktu

Sálovky Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue:Pořádná sportovní obuv vám dopomůže k úspěchu při sportovních výkonech. To platí i u sálových sportů, kde se vám budou hodit sálovky pro ženy i muže Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue. Jejich vlastnosti jsou specifické pro konkrétní sporty, tento model vám tak bude vyhovovat nejvíce, když se bude hrát florbal, házená a volejbal. Zaslouží se o měkké dopady nohou navzdory rychlému tempu hry. Velikost sálovek Mizuno je 3,5 UK. Originálně nakombinovat Sálovky s dalším sportovním oblečením vám umožní Modrá barva. Zajímavé vlastnosti sálovek Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue Kvalitní sálové boty do tělocvičny Design a vzhled sálových bot Mizuno je upraven pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 3,5 Barevné provedení sálovek Mizuno: modrá

Produkt Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue - parametry produktu

KategorieSportovní obuv, Sálovky
ZnačkaMizuno
E-shopAlza.cz

Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue - další zajímavé produkty

Mizuno Stealth Star Junior(C) / Skycaptain/Ncloud/Vblue - jak nakoupit nejvýhodnější?