Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen

Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen

Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 316 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen - popis produktu

Sálovky Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen:K pořádnému sportovnímu výkonu potřebujete i pořádné boty. To platí i u sálových sportů, kde se vám budou hodit sálovky pro ženy i muže Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen. Jejich vlastnosti se osvědčí vždy nejvíce u jednoho konkrétního sportu, právě tento model představuje ideální volbu pro ty, které baví florbal, házená a volejbal. V tempu hry brání tvrdým dopadům nohou. Velikostní číslo sálovek Mizuno je 5 podle UK stupnice. Vkusně nakombinovat Sálovky s vaším oblečením vám pomůže Bílá barva. Zásadní vlastnosti sálovek Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen Pohodlné sálové boty slouží pro sportování pod střechou Design a vzhled sálových bot Mizuno je upraven pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 5 Barevné provedení sálovek Mizuno: bílá

Produkt Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní potřeby, patří značce Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen - parametry produktu

Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen - další zajímavé produkty

Mizuno Wave Phantom 3 / Whte/Gridge/Patinagreen - jak nakoupit nejvýhodnější?