Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue

Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue

Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 492 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue - popis produktu

Sálovky Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue:Kvalitní a pohodlná obuv se při sportovních výkonech z velké části podílí na úspěchu. Nejinak je tomu i u sálových sportů, kde určitě oceníte obuv pro pány i dámy Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue. Jsou navrženy pro konkrétní sport, tento model bude vyhovovat právě vám, jestli vás baví florbal, házená a volejbal. Odpruží nohy od tvrdých dopadů v zápalu hry. Velikost sálovek Mizuno je 2 podle UK stupnice. Sladit Sálovky s vaším oblečením vám pomůže Tmavě modrá barva. Významné parametry sálovek Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue Kvalitní sálové boty do tělocvičny Design sálových bot Mizuno je navržen pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 2 Zbarvení sálovek Mizuno: tmavě modrá

Produkt Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue - parametry produktu

Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue - další zajímavé produkty

Mizuno Lightning Star Z6 Jr. / Dark Denim / White / Copen Blue - jak nakoupit nejvýhodnější?